5+1 tipp, amit a bőségtudatod tágításáért megtehetsz

Néhány napja a facebookra kiposztoltam a sztorimat, a bőségtudatom tágításával kapcsolatban. Hogy néhány éve még a BKV jegyre se volt pénzem, de tudatos önismereti munkával, sok-sok pénzügyi blokk oldásával mára már biztos egzisztenciát teremtettem magamnak és többek között azt is megtehettem, hogy egy hónapra elutaztam a télből a nyárba. Nagyon sok megkeresés érkezett, hogy pontosan hogyan csináltam. Összeszedtem az 5 legfontosabb dolgot, amiket az elmúlt években a bőségtudatom tágítása érdekében megtettem. 

ana-gabriel-9809.jpg 

1, Szeresd magadat! Kapcsold ki az önbüntető programokat!

A legtöbb esetben-sőt szerintem minden esetben- ha valami nem tetszik az életünkben, az azért van mert tudat alatt büntetjük magunkat valamiért. A legfontosabb önmagad feltétel nélküli elfogadása és szeretete. Ez az alapja mindennek. Akármilyen nehézség van az életedben, ha elkezded lebontani, mindig ide fogsz kilyukadni! Szeresd magadat! Tudd, hogy egy megismételhetetlen csoda vagy! Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy!

Önmagunk feltétel nélküli szeretetét sokszor összekeverik a beképzeltséggel, egoizmussal. Itt az idő ezt rendbetenni a fejekben, hogy ez két teljesen külön dolog. Hogyan várod, hogy jó dolgokat, boldogságot, bőséget, egészséget kapj az élettől, ha nem szereted magadat? Állj a tükör elé, nézz mélyen a szemedbe és ismételd magadnak, hogy "SZERETLEK!"

 

2, Tudatosítsd a pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmeidet és írd őket át!

Rengeteg tudatalatti hitrendszer dolgozik bennünk a pénzzel kapcsolatban. Neveltetésünkből adódóan is számtalan ilyen minta található a tudatalattinkban, amik ott futnak a háttérben programként, ha nem is tudunk róluk, akkor is! Sok olyan is van, amit könnyedén tudatosíthatsz, ha kicsit foglalkozol a témával! Gondold végig milyen volt a szüleid kapcsolata a pénzzel, mit hallottál gyerekkorodban a pénzzel kapcsolatban. Gyűjtsd össze ezeket egy csokorba és fogalmazd újra! A legklasszikusabb példa erre a "Pénz nem boldogít." Hogyan tudnád ezt újrafogalmazni? 
 

3, Helyezd át a figyelmedet a hiányról a bőségre!

Akármilyen helyzetben is vagy, a bőség ott van az életedben most is! Találd meg ezt a bőséget az életedben itt és most! Írj listát róla, milyen bőségben élsz! Lehet, hogy ez elsőre nehéznek tűnik, de hidd el csakis azért mert a hiányon van a figyelmed. Azon, hogy mid nincs és nem azon, hogy mid van! Ahogy elkezded tudatosítani mi minden van az életedben, a bőség utat talál feléd! Jó játék! Kezdj neki most!

 

4, Figyelj oda hogy fogalmazol! A szavak teremtenek!

A szavak teremtő ereje. A tudatosság egyik legfontosabb lépése, hogy odafigyelsz arra, amit mondasz és ahogy mondod. A legjobb példa erre a “NINCS SEMMI BAJ”. 3 negatív szó, amivel bíztatni akarnánk a másikat vagy éppen magunkat, de pont az ellenkezőjét érjük el. Mennyivel jobban hangzik a “MINDEN RENDBEN VAN”. Évek óta tudatos vagyok erre és a mai napig előfordul, hogy már kimondtam a 3 negatív szót és csak utána kapcsolok. A megszokás nagy úr. A negatív szavak, a negatív gondolatok negatív élethelyzeteket fognak vonzani az életedbe. Legyél tudatos a gondolataidra és a szavaidra! 

 

5, Legyél boldog itt és most!

Lépj ki végre a boldogságcsapdából és hagyd abba a boldogság kergetését! A boldogságod nem valahol a jövőben van! A boldogságod itt és most van! A boldogság te magad vagy! Állj meg egy pillanatra és tedd föl magadnak a kérdést, hogy miért ne lehetnél itt és most boldog? A boldogságod az alaptermészeted! Ahogy ezt a kérdést fölteszed kinyitod magadat a boldogságra! 

 

5+1, Adj hálát minden nap!

A rendszeres hálaadás a bőségen tartja a figyelmedet nap, mint nap. A hálával utat nyitsz a csodáknak az életedbe! Nem hiszed? Próbáld ki! ;) 

Ha szeretnéd tágítani a bőségtudatodat és úgy érzed szükséged van ehhez segítségre, jelentkezz a Bőségteremtő Programra, ahol 4 héten keresztül részletesen, példákkal alátámasztva mesélem el a teremtéseim történetét és letesztelt bőségteremtő gyakorlatokkal, személyre szabott konzultációkkal vezetlek a bőségtudatod tágításának izgalmas útján. 

Itt tudsz jelentkezni:

http://boldogsagfrekvencia.hu/bosegteremto-program/